Зеленський обговорив з МОЗ посилення заходів безпеки на Великдень

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський і представники МОЗ обговорили, що в Україні на Великдень потрібно посилити контроль за носінням масок, а також не допустити великого скупчення людей в храмах.

Президент Володимир Зеленський під час селекторної наради обговорив з представниками МОЗ заходи безпеки на час великодніх свят.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента в п'ятницю, 3 квітня.

Держава готує проєкт «Великдень вдома»: що з цього вийдеПрезидент анонсував проєкт Великдень вдома, суть якого полягає в тому, щоб забезпечити людей можливістю відсвяткувати торжество без скупчення людей у церквах.

Президент і співробітники міністерства дійшли згоди, що треба посилити контроль за носінням масок, обмеженням скупчення людей і режимом проведення богослужінь на Великдень, який в Україні відзначатимуть 19 квітня.

«Ми повинні зробити все, щоб убезпечити українців від епідемії коронавірусу. Великдень - це завжди важливий період для людей, період об'єднання сімей. Упевнений, що українці розуміють, що в цей складний кризовий час треба ще й оберігати найближчих», - заявив Зеленський.

Нагадаємо, Кабмін посилив карантинні обмеження в Україні. Нові заборони почнуть діяти з 6 квітня.

У той же час прем'єр-міністр Денис Шмигаль сьогодні заявив, що в Україні до кінця квітня можуть послабити карантин. Однак це буде можливо тільки при зменшенні кількості нових випадків коронавірусу в країні.

Уряд також дозволив перевезення більшої кількості пасажирів в транспорті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: