Зеленський закликав політиків не хайпувати на коронавірусі

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський відповів політикам, які критикують ініціативу введення надзвичайного стану в Україні і закликав припинити хайп на цій темі.

Президент Володимир Зеленський відповів противникам введення надзвичайного стану в Україні і прокоментував політичний хайп на цій темі.

Про це він заявив у відеозверненні в понеділок, 23 березня. Зокрема, Володимир Зеленський відповів на звинувачення в тому, що надзвичайний стан влада хоче ввести, щоб «протягнути непопулярні рішення».

У МОЗ закликали оголосити надзвичайний стан: за та протиМіністр охорони здоров'я Ілля Ємець виступає за впровадження в Україні надзвичайного стану.

«Окремо я хочу звернутися до деяких політиків. У складні для країни часи займатися політичним хайпом - фактично дорівнює мародерству. Ви говорите, що влада введе надзвичайний стан, щоб під шумок протягнути якісь непопулярні рішення. Можу сказати тільки одне: не судіть інших по собі», - заявив президент.

Він також додав, що сьогодні всі кроки влади спрямовані на збереження життя і здоров'я українців.

Як відомо, в Раді обговорюють можливість введення режиму НС. Дане питання можуть розглянути на позачерговому засіданні. Пленарні тижні нардепи перенесли до кінця карантину і зараз працюють в комітетах.

Тим часом в МОЗ наполягають на введенні надзвичайного стану через пандемію коронавірусу.

На сьогоднішній день в ряді областей України, а також в Києві, оголошено надзвичайну ситуацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: