Кабмін оголосив надзвичайну ситуацію ще в трьох областях

Читать на русском
Через загрозу поширення коронавірусу в Україні, Кабінет міністрів на позачерговому засіданні оголосив надзвичайну ситуацію ще в трьох областях.

Через загрозу поширення коронавірусу в Україні, Кабінет міністрів на позачерговому засіданні оголосив надзвичайну ситуацію ще в трьох областях.

Про це в Telegram повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в понеділок, 23 березня.

Харчі додому: служби доставки в період карантину не справляються з попитомМи провели експеримент і спробували зробити онлайн-замовлення продуктів у різних супермаркетах Києва. Ось, що з цього вийшло.

За його словами, сьогодні Кабмін зібрався на позачергове засідання.

«Схвалили рішення запровадити надзвичайний стан в Донецькій, Тернопільській і Черкаській областях з метою запобігання поширенню COVID-19. Відповідні рішення раніше були прийняті регіональними комісіями з питань ТЕБ ​​та НС. Зараз режим надзвичайної ситуації встановлений вже в 9 областях», - зазначив Шмигаль.

Відзначимо, станом на 23 березня, в Україні підтверджено 73 випадки зараження коронавірусом. Найбільше випадків виявлено в Києві - 29, з них 20 протягом доби. На другому місці Чернівецька область - 25 (1 летальний).

Також нагадаємо, міністр Ілля Ємець закликав нардепів здати тести на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: