Прослушка Гончарука: охорона Разумкова заборонила приходити до нього з телефонами

Читать на русском
Після скандалу з прослуховуванням прем'єра Олексія Гончарука були змінені правила відвідування офісу спікера Дмитра Разумкова.

Після скандалу з прослуховуванням прем'єра Олексія Гончарука були змінені правила відвідування офісу спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Про це розповів очільник ВР.

У мережі обговорюють запис прослушки ГончарукаЗапис з прослуховуванням Олексія Гончарука опублікували 15 січня на YouTube. Слово і Діло зібрало реакцію соцмереж.

«Охорона трохи змінила правила. Просять все ж здавати телефони при вході (в кабінет спікера ВР - ред.). Раніше всі охочі заходили з телефонами», - сказав він «Радіо Свобода».

За словами Разумкова, прослушки він не боїться.

Нагадаємо, депутат від «Слуги народу» Олександр Дубинський оприлюднив аудіозапис в Youtube, де прем'єр-міністр Олексій Гончарук нібито говорить, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів у країні.

Гончарук подав заяву про відставку президенту Володимиру Зеленському на тлі публікації аудіозаписів.

Зеленський зажадав знайти причетних до прослуховування Гончарука.

Пізніше СБУ відкрила справу через прослушки Гончарука.

Цього тижня відбулися обшуки в співробітників «1+1». Журналісти повідомили, що обшуки пов'язані зі скандальним прослуховуванням прем'єр-міністра Олексія Гончарука. СБУ вважає, що записи нібито оприлюднив журналіст Євген Куксін.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: