Зеленський відреагував на обшуки на телеканалі 1+1

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський прокоментував обшуки в офісі етелеканалу 1+1 у справі про прослушку прем'єра Олексія Гончарука.

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував обшуки в офісі етелеканалу 1+1 у справі про прослушку прем'єра Олексія Гончарука.

Про це гарант повідомив під час свого візиту до Львівської області в четвер, 6 лютого, пише пресслужба ОПУ.

Відповідаючи на питання журналістів, Зеленський сказав: «Що_ я можу думати? Я про це знаю інформацію майже як ви - з новин_».

Він зазначив, що подзвонив до СБУ, щоб дізнатися про ситуацію.

«Я знаю таку інформацію: тривають слідчі дії Службою безпеки України через те, що в режимному об'єкті - це кабінет прем'єр-міністра України - був запис», - сказав Зеленський.

За його словами, «ці записи були комусь передані або продані. Я не знаю, це нехай визначає слідство. І потім були оприлюднені цитати. Історія дуже серйозна через те, що це режимний об'єкт».

Крім того, за словами глави держави, слідчі дії в рамках справи про незаконне прослуховування пройшли у всіх, хто може бути причетний до цього.

«До речі, це 25 обшуків в УДО. Щоб ви зрозуміли, що вчора відбувалося», - підкреслив він.

«На жаль, у «Грошей» (редакція програми «Гроші» на телеканалі 1+1) обшуки тому, що, наскільки мені відомо, саме з тієї техніки ця інформація, ці записи були завантажені в Інтернет. Шукають, хто писав, хто замовив і хто це в Інтернет викинув. Я так розумію, що знайшли, хто це в Інтернет викинув», - сказав Зеленський.

Також президент зазначив, що йому «дуже шкода», що у журналістів пройшли обшуки, проте він підкреслив, що не може втручатися в проведення слідства.

Нагадаємо, обшуки на 1+1 пройшли вчора, 5 лютого.

Також обшуки на телеканалі раніше прокоментували в СБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: