Гончарук відреагував на запис прослушки своєї наради

Читать на русском
Гончарук написав, які є гарні новини для України за час роботи нового уряду. У своєму Telegram-каналі він розповів, чи є профаном у економіці.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав, які є «гарні новини для України» за час роботи нового уряду.

У своєму Telegram-каналі він розповів, чи є «профаном» у економіці.

Що обіцяють зробити міністри уряду Гончарука в 2020 роціТотальну цифровізацію України, перехід керівництва армії на стандарти НАТО, відкритий ринок землі обіцяють міністри уряду в 2020 році.

Прем'єр зокрема написав, що проти команди президента й уряду працюють багато людей, яким би хотілося, «щоб нам нічого не вдалося. Щоб Україні не вдалося».

«Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію і перекривати потоки. Головна ціль роботи нашої команди — перезавантажити країну, зламати стару систему й побудувати нову, без «схематозів» і договірняків», – додав він.

Серед «гарних новин» прем'єр назвав зміцнення обмінного курсу, збільшення до 7-річного максимуму накопичення міжнародних резервів, приплив прямих іноземних інвестицій та зниження інфляції.

«Якщо це не гарні новини для країни, то я повний «профан» в економіці! », – резюмував Гончарук.

Раніше в уряді прокоментували запис прослушки прем'єр-міністра Олексія Гончарука, яка була оприлюднена 15 січня.

Нагадаємо, 15 січня на YouTube-каналі «Як обдурити президента» було опубліковано нібито аудіозапис розмови Гончарука із заступницею голови Національного банку України Катериною Рожковою та міністром фінансів Оксаною Маркаровою про курс долара та економічні питання перед зустріччю із Зеленським.

Також повідомлялося, що на засіданні фракції «Слуга народу» сталася сварка через оприлюднений аудіозапис із нібито заявами прем'єр-міністра Олексія Гончарука про президента Володимира Зеленського і ситуацію в економіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: