Нардеп оприлюднив прослуховування наради у прем'єра Гончарука

Читать на русском
Депутат від Слуги народу Олександр Дубінський оприлюднив аудіозапис в Youtube, де прем'єр-міністр Олексій Гончарук нібито говорить, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів в країні.

Депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський оприлюднив аудіозапис, де прем'єр-міністр Олексій Гончарук нібито говорить, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів в країні.

Про це нардеп повідомив у своєму Facebook.

Как обмануть президента. Часть 1Как обмануть президента

У підписі до аудіозапису на Youtube зазначено: «Історія, як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Юлія Ковалів збиралися на нараду до «тупого президента» Зеленського». Сам канал створений сьогодні, 15 січня.

На аудіо голоси, приписувані Гончаруку, Рожковій і Маркаровій, міркують про те, як обгрунтувати Зеленському зміцнення гривні. Вони розмовляють російською і голос, який приписують Гончаруку, сказав, що в президента примітивне уявлення про економіку.

Під час бесіди Гончарук зізнається, що він є дилетантом у питаннях економіки, але уточнює, що і в Зеленського «є дуже примітивне розуміння економічних процесів».   На зборах пропонується вигадати зрозуміле для президента пояснення причин зміцнення гривні, щоб Зеленський не турбувався через «піраміду ОВДП» - скупку інвесторами гривневих облігацій (обсяг вкладень нерезидентів в облігації внутрішньої державної позики з початку року зріс на 103,7 мільярда гривень , або щонайбільше в 17 разів - до 110,1 мільярда гривень - ред.).   Варто відзначити, що достовірність запису наразі не підтверджена.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відреагував на повідомлення про високі зарплати для міністрів та інших топчиновників.

Також стала відома зарплата Гончарука за грудень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: