У Держохороні заперечують прослуховування Гончарука

Читать на русском
У Державній службі охорони прокоментували записи Гончарука, заперечивши прослуховування прем'єр-міністра і топчиновників.

У Державній службі охорони прокоментували «записи Гончарука», заперечивши прослуховування прем'єр-міністра і топчиновників.

Про це пресслужба УДО повідомила в четвер, 16 січня.

У мережі обговорюють запис прослушки ГончарукаЗапис з прослуховуванням Олексія Гончарука опублікували 15 січня на YouTube. Слово і Діло зібрало реакцію соцмереж.

«Інформація про «злив» аудіозапису з нібито наради прем'єр-міністра Управлінням державної охорони, а також про здійснення охоронним відомством прослуховування вищих посадових осіб не відповідає дійсності», - заявили у відомстві.

Там зазначили, що військовослужбовці УДО та інші уповноважені державні органи регулярно вживають технічних заходів, спрямованих на запобігання будь-якого прослуховування посадових осіб, які мають держохорону.

Управління закликало ЗМІ не повідомляти «недостовірну і неперевірену маніпулятивну інформацію із сумнівних джерел, яка дискредитує військовослужбовців Управління державної охорони».

Нагадаємо, 15 січня на YouTube-каналі «Як обдурити президента» було опубліковано нібито аудіозапис розмови Гончарука із заступницею голови Національного банку України Катериною Рожковою та міністром фінансів Оксаною Маркаровою про курс долара та економічні питання перед зустріччю із Зеленським.

Також повідомлялося, що на засіданні фракції «Слуга народу» сталася сварка через оприлюднений аудіозапис із нібито заявами прем'єр-міністра Олексія Гончарука про президента Володимира Зеленського і ситуацію в економіці.

В уряді прокоментували запис прослушки прем'єр-міністра Олексія Гончарука, який був оприлюднений 15 січня.

Гончарук також відреагував на запис прослушки своєї наради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: