Захист Трампа виступив із заключним словом у Сенаті

Читать на русском
Команда адвокатів президента США Дональда Трампа завершила свій виступ в заключних дебатах в Сенаті в рамках процесу імпічменту.

Команда адвокатів президента США Дональда Трампа завершила свій виступ в заключних дебатах в Сенаті в рамках процесу імпічменту.

Як повідомляє CNN, свою промову в судових дебатах захист Трампа завершив закликом до його виправдання.

Рівень схвалення Трампа зберігся на тлі імпічментуПроцес імпічменту президента США Дональда Трампа несуттєво позначився на рівні підтримки американського лідера.

Адвокат Білого дому Пет Чіполлоне закликав сенаторів як від Республіканської партії, так і демократів не голосувати за імпічмент Трампа.

«Ви захистите Конституцію. Ви захистите верховенство закону, якщо відкинете статті [імпічменту]», - заявив він.

Очікується, що підсумкове голосування за статтями звинувачення Трампа відбудеться 5 лютого. Найімовірніше, Трамп буде виправданий: для визнання його винним і відмови від посади потрібно не менше 62 голосів.

Трампа звинувачують у зловживанні повноваженнями і перешкоджанні роботі Конгресу. Обидва звинувачення пов'язані з його спробою домогтися від Володимира Зеленського розслідування діяльності в Україні Хантера Байдена, сина колишнього віце-президента і нинішнього кандидата в президенти Джо Байдена.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: