Суд залишив під арештом підозрювану у вбивстві Шеремета Кузьменко

Читать на русском
Суд Києва залишив в силі арешт підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета волонтера і медика Юлії Кузьменко без права внесення застави.

Печерський суд Києва залишив без задоволення клопотання захисту про зміну запобіжного заходу підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета дитячому кардіохірургу Юлії Кузьменко.

Таке рішення суд прийняв на засіданні в понеділок, 3 лютого, відмовивши, таким чином, в задоволенні скарги захисту відпустити Кузьменко під нічний домашній арешт.

Адвокат Тарас Безпалий заявив, що доказів її провини недостатньо, і для того, щоб продовжувати слідство на сьогодні буде досить домашнього арешту, оскільки так Кузьменко змогла б продовжувати свою лікарську практику.

В ході судового засідання було допитано трьох свідків: Ірина Камінська (мати підозрюваної), Дмитро Кузьменко (колишній чоловік підозрюваної), Володимир Ульянов (ветеран АТО, свідок).

Раніше повідомлялося, що Кузьменко судиться з Аваковим, який, за її словами, оприлюднив недостовірну інформацію щодо неї.

Перед цим Апеляційний суд Києва залишив під арештом Юлію Кузьменко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: