Адвокат Кузьменко оприлюднив стенограму її розмови стосовно волонтерки Звіробій

Читать на русском

Захист однієї з фігуранток справи Шеремета Юлії Кузьменко оприлюднив стенограму її скандальної розмови  стосовно волонтерки Марусі Звіробій.

Захист однієї з фігуранток справи Шеремета Юлії Кузьменко оприлюднил стенограму її скандальної розмови щодо волонтерки Марусі Звіробій.

Документ опублікував у себе у Facebook адвокат Владислав Добош.

«На брифінгу МВС, а потім і в суді було публічно відкрито розмову Юлії Кузьменко з особою Т., в якій йдеться про Марусю Звіробій, де нібито Юля щось страшне планує проти Марусі та її дітей! А тепер – увага, розшифровка розмови з контекстом, в якому про це йшлося. І нехай мені хтось скаже, що це не політична справа й не розправа! І де тут Шеремет?!», - зазначив він.

За версією слідства, вона була безпосереднім виконавцем вбивства. Кузьменко підозрюють у тому, що вона підклала бомбу до автомобіля, в якому їхав Шеремет.

Нагадаємо, 12 грудня про підозру в його вбивстві повідомили трьом особам: військовому медику Яні Дугарь, волонтерці Юлії Кузьменко та музиканту Андрію Антоненку.

Раніше Апеляційний суд Києва відхилив апеляцію на запобіжний захід підозрюваній у справі журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: