У справі Шеремета допитали відомого співака

Читать на русском
Співака і музиканта Олександра Положинського допитали у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він повідомив у Facebook.

Співака і музиканта Олександра Положинського допитали у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він повідомив у Facebook.

Положинський розповів, що спілкування проходило у присутності одного з адвокатів підозрюваного Андрія Антоненка.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський запевнив, що вбивць Павла Шеремета буде знайденоСказано 23 липня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

«Розповів всю правду - все, що знав. Нічого поганого мені зробити не намагалися. Слідчий вів себе цілком коректно, дружнє ставлення. Не знаю, можливо, це виверти. Просто поганий «коп» до мене не прийшов», - сказав музикант.

Він додав, що є надія, що підозрюваних Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко та Яну Дугар виправдають, а «знайдуть і покарають винних».

Раніше у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, адвокат підозрюваної Юлії Кузьменко заявив, що йому не дають ознайомитися з матеріалами провадження.

Нагадаємо, 12 грудня 2019 року затримали трьох підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета. Затриманими виявилися троє ветеранів війни на Донбасі. За даними слідства, організатором групи був Андрій Антоненко, до якого пізніше приєдналися Юлія Кузьменко і Яна Дугарь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: