Вбивство Шеремета: слідчі проводять слідчий експеримент з Кузьменко у справі Шеремета

Читать на русском
Адвокат Владислав Добош заявив, що у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета слідчі проводять слідчий експеримент з його підзахисною, підозрюваною Юлією Кузьменко.

Адвокат Владислав Добош заявив, що у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета слідчі проводять слідчий експеримент з його підзахисною, підозрюваною Юлією Кузьменко.

Про це він повідомив в Facebook.

«Я без десяти 17.00 отримав на електронну пошту від Бирка (Василь Бирко, слідчий – ред.) повідомлення, про те, що сьогодні (у четвер – ред.) о 18 годині буде проводитися слідчий експеримент. Це при тому, що вони не надали нам ознайомитися із матеріалами справи, не відкрили відео по якому мають проводити слідчий експеримент», - сказав він.

Адвокат назвав дії слідчих незаконними.

За його словами, йому досі не надали всі матеріали справи, зокрема, що стосуються камер і самого експерименту.

Добош заявив, що експеримент потрібно проводити в 2.40 ночі, оскільки саме такий час вказано на відео з камер спостереження. Разом з тим він сказав, що прибуде на 18:00 в МВС.

Нагадаємо, 12 грудня слідчі повідомили про підозру у вбивстві Шеремета військовому медику Яні Дугарь, волонтеру Юлії Кузьменко, а також музиканту і учаснику АТО Андрію Антоненку.

За версією слідства, Антоненко був «організатором» вбивства Шеремета, Кузьменко - безпосереднім виконавцем , а Дугаров «проводила розвідку» навколо місця злочину.

Згідно з рішенням суду, Антоненка та Кузьменко взяли під варту, а Дугарь відправили під домашній арешт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: