Редколегія на UMN: скандал серед «слуг народу», земельна реформа, заяви Коломойського

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з журналістами Катериною Супрун, Остапом Дроздовим, Сергієм Грішиним («Ісландія») та Тимуром Філоненко («Радіо НВ»).

Цього тижня в парламенті було гаряче, адже мало того, що депутати розглядали земельну реформу, і в результаті «не такого» голосування із фракції «Слуги народу» виключили одразу двох нардепів, так ще й встигли ухвалити Держбюджет-2020. Без «бюджетної ночі» та задовго до новорічних свят. Щоб не було нудно інфоповодів докинув Коломойський у своєму інтерв’ю The New York Times.

РЕДКОЛЕГІЯ: Зе – Земля, Зе – фракція, Зе – Коломойськийskrypin.ua

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN журналіст Катерина Супрун, Остап Дроздов (скайпом), Сергій Грішин («Ісландія»), Тимур Філоненко («Радіо НВ») будуть говорити в прямому ефірі.

Нагадаємо, «Слово і Діло» підбило підсумки пленарного тижня, який пройшов зі скандалами та блокуванням трибуни. Також ми пригадали, як ухвалювалися держбюджети у 2000-2019 роках.

Що стосується земельного питання, то ми подивились, як купують землю в Польщі, Румунії, Словаччині та інших країнах колишнього соцтабору, а також проаналізували ухвалений Радою в першому читанні законопроект про ринок землі – кому можна буде купувати землю та за яких умов.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: