Скороход виключили із фракції «Слуга народу»

Читать на русском

Фракція «Слуга народу» виключила нардепів Анну Скороход і Антона Полякова.

Про це повідомив Олександр Дубінський.

Разумков прокоментував скандал зі СкороходГолова ВР Дмитро Разумков прокоментував ситуацію стосовно депутата фракції Слуга народу Ганни Скороход.

«Виключили Полякова та Скороход. Проголосували більшістю за невиключення 2 кнопкодавів», - написав він у Telegram.

Раніше Давид Арахамія, голова фракції «Слуга народу», повідомив, що нардепа Ганну Скороход виключать з політичної сили.

Відзначимо, 14 листопада з трибуни Скороход повідомила про затримання її чоловіка Олексія Алякіна і пов'язала це зі своєю позицією проти скасування мораторію і запуску ринку землі, який 13 листопада був проголосований у парламенті.

Олексій Алякін є колишнім власником російського банку «Пушкіно», оголошений російською владою в розшук за підозрою в шахрайстві, перебував в Україні під екстрадиційним арештом, проте був переведений під домашній арешт. При цьому суд зобов'язав Міграційну службу надати йому українське громадянство.

Арахамія, своєю чергою, заявив з трибуни Ради, що Скороход пропонувала хабарі народним депутатам.

За інформацією ГПУ, 14 листопада Національна поліція затримала громадянина Російської Федерації Олексія Алякіна, який перебуває в міжнародному розшуку для притягнення до кримінальної відповідальності за підозрою в шахрайстві в особливо великих розмірах. 15 або 16 листопада Печерський районний суд столиці вирішуватиме питання про його арешт. Також буде розглядатися питання про екстрадицію до РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: