Стало відомо, скільки КМДА втратила на «Електронній столиці»

Читать на русском
Аудиторський документ щодо впровадження міської програми Електронна столиця в 2015-2017 роках показав, що з 703 млн грн, виділених на реалізацію, майже третину витратили неефективно.
Ілюстративне фото.

Аудиторський документ щодо впровадження міської програми «Електронна столиця» в 2015-2017 роках показав, що майже третину виділених на реалізацію грошей витратили неефективно.

Як пише «Слово і Діло», згідно з даними аудиту, із 703 млн грн, виділених на реалізацію, 254 млн грн витратили неефективно.

Гриневич не виконала обіцянку запровадити електронні черги для вступу до першого класуЦьогоріч потрапити до першого класу знову можна було шляхом жеребкування, а не в електронній черзі, як обіцяла Лілія Гриневич.

Водночас аналітики AIN.UA дослідили, що 48 млн грн із суми, яку витратили неефективно, відзначені як прямі втрати, решта припадає на ризиковані операції, переплати тощо.

Нагадаємо, 20 серпня Департамент внутрішнього фінансового контролю КМДА оприлюднив аудиторський документ, присвячений впровадженню міської програми «Електронна столиця» в 2015-2017 роках. У ньому 55 пунктів.

Раніше «Слово і Діло» писало, наскільки ефективно працювали депутати від Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: