Які обіцянки президент Зеленський має виконати до осені

Читать на русском

На початку осені можна буде підбивати підсумки перших трьох повноцінних місяців президентства Володимира Зеленського. Одне можна вже зараз сказати напевно: на обіцянки новий глава держави щедрий, у нього їх уже 155 (включно з програмними). «Слово і Діло» з'ясувало, що Зеленський має встигнути зробити до осені.

Президент Зеленський має до осені встигнути виконати чотири обіцянки. Зокрема, 17 липня він заявив, що протягом місяця вирішить питання відтермінування штрафних санкції для власників нерозмитнених автомобілів. Тобто до середини серпня мають знайти якийсь вихід.

8 липня Зеленський пообіцяв, що за місяць у Станиці Луганській буде збудований міст. Причому навіть за умови, якщо з боку «Луганській народної республіки» не буде демонтажу укріплень. «Нам нічого не потрібно від тієї сторони, ми готові, в нас є гроші. Але для того, щоб збудувати міст, потрібно, щоб та сторона демонтувала бетонні укріплення. Вони сказали на останньому «Мінську», що їм на це технічно потрібно 8-10 днів. Ми готові до демонтажу, дуже швидко готові це зробити, ми готові це зробити за 2-3 доби, але це паралельний процес. Ось про що домовилися сторони. Моя пропозиція після того, що я там побачив, ми будемо недовго чекати, в нас немає часу. Ми будемо чекати тиждень, максимум 8 днів, якщо ми не побачимо демонтажу з того боку, ми почнемо будувати міст», – розповів глава держави.

Під час візиту до Канади, після зустрічі з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо, Зеленський заявив, що планує в найближчі місяці укласти українсько-канадську угоду про мобільність молоді. Це сприятиме молодіжним обмінам.

Крім того, 14 червня президент пообіцяв, що протягом трьох місяців в міста й села передадуть 200 автомобілів швидкої допомоги.

Читайте також, які обіцянки до осені повинні виконати міністри і мери.

Нагадаємо, раніше ми писали те, як Володимир Зеленський виконував обіцянки протягом другого місяця президентства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: