Які обіцянки мери обласних центрів мають виконати до осені

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити за обіцянками українських політиків. Ми вже писали, що мають до осені виконати президент України Володимир Зеленський і члени Кабінету міністрів. Зараз на черзі мери обласних центрів.

Наприкінці літа підіб'ємо підсумки виконання такої бажаної для всіх жителів Києва обіцянки Віталія Кличка – про те, що масового й тривалого відключення гарячої води не буде. Крім цього, до кінця літа столичний мер має встановити пам'ятник Сікорському й відкрити відновлений фонтан на Володимирській гірці.

Також Кличко обіцяв, що влітку буде відремонтований Хрещатик. Але судячи з усього, це зобов'язання він вчасно не реалізує. У квітні стало відомо, що на розробку проектно-кошторисної документації для капітального ремонту вулиці витратять 18,2 млн грн. Договір укладений з Інститутом «Київдормістпроект». Цього року на розробку документації виділять 2,6 млн грн, наступного – 15,5 млн грн. Її мають завершити за 10 місяців. Тобто навіть документація не буде готова в 2019 році.

Мер Запоріжжя Володимир Буряк пообіцяв, що наприкінці літа після реконструкції запрацює амбулаторія №10, розташована на вулиці Автозаводській, 8-Б.

Руслан Марцінків запевнив, що на вулиці Військових Ветеранів, 3-А в Івано-Франківську до кінця літа встановлять паркан. Меру Хмельницького Олександру Симчишину потрібно до осені облаштувати сквер ім. Бандери.

Нагадаємо, «Слово і Діло» проаналізувало, як виконує обіцянки мер Києва Віталій Кличко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: