Трамп анонсував зустріч із Путіним у Японії

Читать на русском
Трамп зустрінеться з Путіним під час саміту Великої двадцятки у японській Осаці через тиждень.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним під час саміту «Великої двадцятки» (G20) у японській Осаці.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в інтерв'ю Fox News, передає Reuters.

Зустріч Трампа та Путіна: чи варто побоюватися «великої угоди»Президент США Дональд Трамп заявив, що планує зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним на полях саміту G20 в Осаці.

«Я хочу порозумітися з Росією, і я думаю, що нам вдасться це зробити. Я хочу порозумітися з Китаєм, і я думаю, що ми зможемо. Я зустрінуся і з Путіним, і з Сі Цзіньпінем у Японії», - заявив Трамп.

У листопаді 2018 року президент Сполучених Штатів відмовився від запланованої зустрічі з Путіним на саміті G20 в Аргентині у зв'язку із захопленням Росією українських кораблів і моряків поблизу Керченської протоки.

У липні 2018 року Трамп і Путін провели переговори в Гельсінкі.

Нагадаємо, напередодні президент США Дональд Трамп повідомив, що домовився про розширену зустріч із головою Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіном у японській Осаці під час саміту G20 наступного тижня і зазначив, що провів «дуже хорошу» телефонну розмову з китайським лідером. Темою зустрічі Трампа і Сі Цзіньпіна стане торговий конфлікт між США і Китаєм.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: