ЗМІ дізналися подробиці зустрічі Путіна і Трампа в Аргентині

Читать на русском
На зустріч, за даними ЗМІ, відведено дві години. Вона відбудеться 1 грудня о 17 годині за київським часом.

Зустріч президента США Дональда Трампа з російським колегою Володимиром Путіним на саміті G20 в Аргентині все-таки може відбутися.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомило «Інтерфаксу» інформоване джерело у Вашингтоні.

«Зустріч намічена в Буенос-Айресі на середину дня суботи, 1 грудня, близько опівдня за місцевим часом (17:00 за київським часом – ред.), на неї відводиться більш ніж година, можливо, дві», – сказало джерело.

Воно наголосило, що глави держав самі визначать її формат. «Захочуть, будуть розмовляти один на один із перекладачами, якщо знадобиться, запросять до себе окремих членів делегацій», – пояснило джерело.

За даними РІА «Новости», на переговори двох лідерів відведено близько двох годин. Бесіда відбудеться в готелі Park Hyatt Buenos Aires.

Раніше Трамп заявив, що може скасувати зустріч із Путіним через конфлікт в Азовському морі. Пізніше він уточнив, що ухвалить рішення про зустріч після ознайомлення зі звітом про інцидент.

Водночас у Кремлі продовжують підготовку до зустрічі президентів і назвали теми переговорів: питання двосторонніх відносин, роззброєння, забезпечення стабільності в світі та регіональної проблематики, в тому числі інцидент у Керченській протоці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: