Зеленський готовий провести зустріч з олігархами

Читать на русском
В команді кандидата Володимира Зеленського сподіваються, що Верховна рада підтримає законопроект Про амністію капіталу.

В команді кандидата Володимира Зеленського сподіваються, що Верховна рада підтримає законопроект «Про амністію капіталу».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив кандидат на пост президента в ефірі програми «Право на владу» на 1+1.

Кандидат зазначив, що готовий зустрітися з олігархами України.

«Серед наших законопроектів є законопроект «Про амністію капіталу». Що стосується олігархів, я готовий до цієї зустрічі з великим бізнесом. Я думаю, що відсоток вони можуть більший пожертвувати Україні, яка дала їм мільярди. І правила повинні бути для всіх однакові. Я впевнений, що ми з усім бізнесом домовимося. Ми хочемо детінізації капіталу. Головне питання чи підтримає Верховна рада цей законопроект», - заявив Зеленський.

Раніше Зеленський розповів, що він не часто бачиться з олігархом Ігорем Коломойським, а спілкування в основному стосується бізнесу.

Нагадаємо, за даними розслідування журналістів програми «Схеми: корупція в деталях», Зеленський літав до Женеви (Швейцарія), коли там жив олігарх Ігор Коломойський, щонайменше, одинадцять разів.

Згідно з інформацією журналістів, Зеленський літав на приватних літаках з бізнес-партнерами Коломойського - Геннадієм Боголюбовим, Ігорем і Григорієм Суркісами і Тимуром Міндичем. У кожній другій поїздці Зеленського супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який став головним юридичним радником його кампанії на виборах президента 2019.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: