Зеленський повідомив про відносини з Коломойським

Читать на русском
Кандидат у президенти Володимир Зеленський не часто бачиться із Ігорем Коломойським, а спілкування в основному стосується бізнесу.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не часто бачиться із Ігорем Коломойським, а спілкування в основному стосується бізнесу.

Про це Зеленський розповів в інтерв'ю РБК-Україна, передає «Слово і Діло».

Зокрема, він повідомив, що не був у Коломойського на дні народження в цьому році, при цьому на минулому виступав там з «Кварталом»: «Ну, слухайте, ну це нормально. Це робота".

Зеленський також розповів, що бачиться з Коломойським не часто, а для спілкування по бізнесу використовує дзвінки і месенджери.

«Дзвінки, месенджери використовую. Спілкуємося по бізнесу. Ну, слухайте, ну у нас серйозна компанія Квартал 95. У нас багато суперечок з цього приводу. Справа в тому, що ми намагалися налагодити відносини, спілкування менеджерів. У нас не дуже вийшло. Дійсно, були там питання. Затримки з фінансуванням і так далі. І ці функції перекладені на мене і мого основного партнера Сергія Шефира. Або він, або я - ми спілкуємося», - розповів Зеленський.

Також Зеленський розповів про переслідування нинішньої влади і про плани з'їхати з Банкової.

Раніше повідомлялося, Коломойський обіцяє повернутися в Україну в разі перемоги Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: