Контракти та дні народження: Коломойський повідомив про зв'язки із Зеленським

Читать на русском
Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що у нього людські стосунки з Володимиром Зеленським, а рішення балотуватися на посаду президента України той приймав самостійно.

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що у нього «людські стосунки» з Володимиром Зеленським, а рішення балотуватися на посаду президента України той приймав самостійно.

Про це він розповів в інтерв'ю, опублікованому в четвер, 18 квітня, «Радіо Свобода», пише «Слово і Діло».

Коломойський підкреслив, що це було самостійне рішення шоумена, яке стало для всіх несподіванкою.

Зв’язки з Коломойським: що показало та чи змінить щось розслідування про ЗеленськогоЖурналісти провели розслідування й з’ясували, що олігарх Ігор Коломойський через свою довірену особу Андрія Богдана фактично керує штабом Володимира Зеленського.

«Те, що він вирішив йти в президенти, це було його самостійне рішення. Для всіх це було, як ви розумієте, несподіванкою», - сказав бізнесмен.

Він також розповів, що тісні відносини із Зеленським у нього з'явилися в 2012 році, після укладення десятирічного контракту із телеканалом 1+1.

«Познайомилися в діловій обстановці, під час проведення переговорів. Якось після цього склалися якісь людські такі відносини. З червня 2012 вони вже працюють із 1+1. Звичайно, у нас є якесь спілкування, перетин, контакти», - розповів Коломойський.

Він також прокоментував поїздки Зеленського до Женеви.

«Були візити ввічливості, привітання з днем ​​народження. Я іноді вітав його з днем ​​народження. Ну, часто в телефонному режимі вітав. А так був присутній, здається, за весь час на одному дні народження, і він у мене був на дні народженні, можливо, один-два рази. Це звичайні відносини людей, які мають, скажімо так, загальні інтереси з точки зору контракту, який, до слова, закінчується в 2022 році», - зазначив бізнесмен.

За його словами, зараз перед медіа-групою стоїть питання, хто буде фронтменом замість Зеленського, який лідирує в гонці на президентських виборах.

Раніше повідомлялося, що Коломойський обіцяє повернутися в Україну в разі перемоги Зеленського.

Також нагадаємо, сам Зеленський заявив, що не часто бачиться з Ігорем Коломойським, а їхнє спілкування в основному стосується бізнесу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: