Коломойський обіцяє повернутися в Україну в разі перемоги Зеленського

Читать на русском
У випадку перемоги Володимира Зеленського на виборах президента України олігарх Ігор Коломойський обіцяє повернутись в Україну.

У випадку перемоги Володимира Зеленського на виборах президента України олігарх Ігор Коломойський обіцяє повернутись в Україну.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів в інтерв'ю журналістам програми «Схеми».

Зеленський розповів, чому на нього працюють люди КоломойськогоЗеленський стверджує, що в його команді працюють охорона і юрист олігарха Ігоря Коломойського тому, що у них контракт.

На запитання, чи повернеться він, якщо шоумен буде обраний президентом, Коломойський відповів:

«Ну звичайно. Я так збирався і раніше повернутися, але зараз там усілякі випадки... Щоб не було передвиборчих якихось... У мене були плани повернутися в Україну між першим і другим туром, ще до першого туру. Але у зв'язку з тим, що така гостра політична боротьба, і щоб не вносити сум'яття, переполох, тому я вирішив тут спокійно відсидітися і не нервувати нікого в Україні», – розповів олігарх.

З вересня 2018 року Коломойський живе в Ізраїлі. За його словами, він переїхав зі Швейцарії в іншу країну »за сімейними обставинами».

«Перебуваю зараз тут в очікуванні того, що мені скажуть мої адвокати у зв'язку з останніми даними, які з'явилися в пресі», - додав він.

Як уточняють журналісти, олігарх має на увазі ймовірне розслідування ФБР, про яке раніше повідомили ЗМІ, а у самому Федеральному Бюро »не підтвердили і не заперечили» його.

«Так. У зв’​язку з нібито розслідуванням в США, бо немає ніяких коментарів. Нічого не зрозуміло. Тому адвокати порадили побути тут, поки проясниться ситуація», - розповів Коломойський.

Нагадаємо, раніше ЗМІ вже повідомляли, що шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський, пересувається по місту в супроводі автівки компанії з умовної бізнес-групи «Приват» олігарха Ігоря Коломойського.

11 квітня журналісти програми «Схеми» в своїй передачі розповіли, що протягом двох останніх років шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський одинадцять разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після його переїзду в Ізраїль влітку 2018-го, Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва.

Журналісти зазначили, що у кожній другій поїздці кандидата у президенти супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який згодом став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: