Окупанти вночі атакували два енергетичні об’єкти на Львівщині – деталі

Читать на русском
Львівська область була атакована крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами Кинджал, є влучання.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Сьогодні вночі Львівщину атакували ворожі крилаті ракети різного класу та аеробалістичні «Кинджали», у результаті пошкоджено два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у двох районах області. Є влучання, почалися пожежі.

Про це начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомляє у Telegram.

«Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02, наша область пережила удар крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «Кинджал». Три крилаті ракети воїни ПвК «Захід» збили. На жаль, є і влучання», - написав очільник області.

Згідно з даними місцевої влади, країна-агресор атакувала два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі, є руйнування.

Як зазначається, жертв, постраждалих та руйнувань житлової інфраструктури на Львівщині немає.

Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться.

«Маємо допомогти. Щоб не довелося застосовувати погодинні відключення, будь ласка, не вмикайте енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00. Обмежте одночасне увімкнення таких приладів», - написав керівник ОВА.

Нагадаємо, що російські війська сьогодні вночі, 27 квітня, атакували чотири теплоелектростанції ДТЕК, є постраждалі та серйозно пошкоджено обладнання енергетичної інфраструктури.

У ніч на суботу, 27 квітня, російські окупаційні війська завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. ППО збила 21 з 34 російських ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: