У НСТУ прокоментували пропозицію про телеміст

Читать на русском
У Національній суспільній телерадіокомпанії заявили, що телеміст не є дебатами і не передбачений законодавством.

Телемосту між кандидатами у президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським не буде.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 11 квітня, повідомила піар-директор UA: Суспільне мовлення Вікторія Сидоренко в коментарі Укрінформу.

Дебати між Зеленським і Порошенком: який сценарій можливийНСК Олімпійський отримав запити від уповноважених представників кандидатів на посаду президента України щодо проведення дебатів.

«Телеміст не є участю в дебатах кандидата в президенти. Участю в дебатах є присутність у студії в тому форматі, який прописаний у законодавстві», - сказала вона.

Сидоренко уточнила, що в постанові Центральної виборчої комісії від 5 травня 2014 року Про порядок проведення Національною суспільною телерадіокомпанією України передвиборних теледебатів між кандидатами на пост Президента України детально прописані всі аспекти проведення дебатів.

«Весь порядок проведення дебатів прописаний ЦВК, і відступати від нього ми не можемо, і не можемо змінювати той формат, який визначений законодавством», - резюмувала Сидоренко.

Нагадаємо, сьогодні у штабі Зеленського запропонували провести дебати в режимі телемосту. При цьому Порошенко буде в студії, а Зеленський - на стадіоні.

Напередодні в штабі Порошенка заявили, що чинний президент проведе дебати 14 квітня на стадіоні, а також 19-го у студії Суспільного.

Зеленський раніше оголосив, що його дебати відбудуться на Олімпійському 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: