Штаб Зеленського запропонував провести дебати відеозв'язком

Читать на русском
Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка запропонували в штабі Зеленського провести 19 квітня телемостом у прямому ефірі.

Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка запропонували в штабі Зеленського провести 19 квітня телемостом у прямому ефірі.

Як пише «Слово і Діло», про це під час брифінгу заявив голова штабу Зеленського Іван Баканов, повідомляє телеканал «Прямий».

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

Баканов зазначив, що якщо Порошенко буде в студії на «Суспільному», а Зеленський на НСК «Олімпійський», то «можна поєднати картинки й подебатувати».

«Ми йдемо назустріч. І якщо дійсно всі хочуть з нами подебатувати, щоб ні в кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Порошенко буде у студії на «Суспільному», а ми будемо на НСК «Олімпійський», будь ласка, можна поєднати картинки і подебатувати один з одним у прямому ефірі», – сказав він.

Нагадаємо, Петро Порошенко чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня та 19 квітня на НСК «Олімпійський». Тоді як у Зеленського назвали дату 19 квітня.

Натомість, «Суспільне» чекатиме Володимира Зеленського та Петра Порошенка 19 квітня.

Відзначається, що того дня о 20:00 на базі «Суспільного» все буде готове до проведення дебатів. Якщо Порошенко і Зеленський не прийдуть, на екрані буде рядок, що біжить із текстом «Вибачте, кандидати на посаду президента, ПІБ, не з'явилися для участі в дебатах».

Дебати між Зеленським і Порошенком: який сценарій можливийНСК Олімпійський отримав запити від уповноважених представників кандидатів на посаду президента України щодо проведення дебатів.

У першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка – 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація, тобто до 3 червня.

Як відомо, країна обговорює кілька речей: можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: