У Порошенка повідомили, коли чекають Зеленського на дебати

Читать на русском
Петро Порошенко чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів на стадіоні у неділю, 14 квітня, а увечері 19 квітня піде на офіційні дебати на Суспільне.

Петро Порошенко чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів на стадіоні у неділю, 14 квітня, а увечері 19 квітня піде на офіційні дебати на «Суспільне».

Дебати на «Олімпійському»: який задум Зеленського та чи відбудуться вони взагаліЗеленський запропонував провести дебати перед усім народом на стадіоні Олімпійський. Порошенко вказав, що за законом дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення, але погодився на такі умови.

Про це на брифінгу в середу, 10 квітня, заявив прес-секретар виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, повідомляє «Слово і Діло».

«Закон передбачає обов'язковість дебатів на громадському телебаченні в останню п'ятницю. Тому 19 квітня ми точно знаємо, що буде в графіку Порошенка на 20:00: він має в цей час прибути на «Суспільне телебачення». І він там точно буде, так як участі в таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон Про вибори президента України», - сказав він.

Крім того, в найближчу неділю Порошенко чекає свого опонента на дебатах на «Олімпійському», як Зеленський сам і пропонував.

«Петро Порошенко так само прибуде на дебати із Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК «Олімпійський». І ще раз наполегливо повторює своє запрошення до Зеленського не боятися дебатів, не уникати їх - прийти і за тиждень до виборів у прямій трансляції, на очах у всього суспільства розкрити свою невідому позицію щодо актуальних питань, стратегії розвитку України», - заявив Медведєв.

У Порошенка також не виключили його участі на стадіоні також в п'ятницю 19.

«Порошенко так само готовий в інший день - можливо, і 19 числа, прибути на дебати на стадіоні, як пропонує Зеленський. Але запрошення Зеленського не має збігатися у часі з тим часом, в який закон вимагає від кандидатів бути на дебатах на «Суспільному», - додав спікер штабу Порошенка.

Як раніше стало відомо, НСК «Олімпійський» отримав запити на проведення дебатів.

Також нагадаємо, МВС почало підготовку «Олімпійського» до можливих дебатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: