Аласанія розповів, що покажуть на «Суспільному», якщо кандидати не прийдуть на дебати

Читать на русском
Якщо кандидати у президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко не з’являться на дебати 19 квітня в студію Суспільного, то їх замінять чимось нейтральним.

Якщо кандидати у президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко не з’являться на дебати 19 квітня в студію «Суспільного», то їх замінять чимось нейтральним.

Як пише «Слово і Діло», про це на спільному брифінгу ЦВК і Національної телерадіокомпанії розповів голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

«Вся робота буде зроблена, вона вже є в кошторисі, з цим уже нічого не зробиш. У той час буде готова студія, модератор», - уточнив Аласанія.

«На екрані, якщо жоден з кандидатів не з’явиться, у нас буде напоготові будь-що нейтрального характеру, наприклад, маленьке звірятко буде загортати своїми ручками що-небуть, а в той час буде рядок: Перепрошую, кандидат … не з’явився на дебати», - пояснив Аласанія, що буде в ефірі «Суспільного» 19 квітня починаючи з 20 години.

За словами Аласанії, він не виключає того, що офіційні дебати можуть збігатися у часі з ток-шоу, яке можуть провести кандидати на стадіоні «Олімпійський».

Голова правління НСТУ додав, що говорити про чіткі домовленості наразі неможливо, тому що штаби кандидатів між собою «грають».

Аласанія також додав, що штаб Зеленського пропонував провести дебати на «Олімпійському», а потім приїхати в студію «Суспільного», однак, за словами голови правління НСТУ, це неможливо, оскільки зустріч на стадіоні запланована на 19 годину, а дебати в студії – на 20 годину.

Дебати між кандидатами в президенти: історія та фактиПоки вся країна чекає на дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, Слово і Діло вивчило історію цього публічного виступу.

Нагадаємо, Петро Порошенко чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня та 19 квітня на НСК «Олімпійський».

Тоді як у Зеленського назвали дату 19 квітня.

У першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація, тобто до 3 червня.

Як відомо, країна обговорює кілька речей: можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: