НСК «Олімпійський» отримав запити на проведення дебатів

Читать на русском
Запит від представника Порошенка отримано відразу на дві дати, від представника Зеленського - на одну.

Національний спорткомплекс Олімпійський отримав запити від уповноважених представників кандидатів на посаду президента України щодо проведення дебатів.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 10 квітня, повідомляє адміністрація НСК Олімпійський.

Дебати кандидатів у президенти: як це змінило суспільні настроїКандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенком відбудуться 19 квітня.

Від представника кандидата Петра Порошенка отриманий запит на 14 і 19 квітня 2019 року, від представника кандидата Володимира Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

«ДП НСК Олімпійський ініційований переговорний процес з представниками зазначених кандидатів щодо забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше голова фракції БПП у Верховній раді Артур Герасимов заявив, що дебати Зеленського та Порошенка на НСК «Олімпійський» можуть пройти тільки 14 квітня.

Крім того, повідомлялося, що дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка на «Суспільному» 19 квітня пройдуть, навіть якщо кандидати не з'являться в студії. 19 квітня о 20:00 на базі «Суспільного» все буде готове до проведення дебатів. Якщо Порошенко та Зеленський не прийдуть, на екрані буде біжучий рядок з текстом «Вибачте, кандидати на пост президента, ПІБ, не з'явилися для участі в дебатах». Водночас Аласанія заявив, що загальний кошторис теледебатів на «Суспільному» протягом однієї години складе близько 5,6 млн гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: