У Порошенка пропонують Зеленському проміжні дебати

Читать на русском
У штабі кандидата на посаду президента Петра Порошенка не виключають  проведення проміжного раунду дебатів з Володимиром Зеленським, які можуть відбутись серед тижня.

У штабі кандидата на посаду президента Петра Порошенка не виключають проведення проміжного раунду дебатів з Володимиром Зеленським, які можуть відбутись серед тижня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник глави фракції «Блок Петра Порошенка», народний депутат Сергій Березенко, передає РБК-Україна.

Державне управління і влада: що обіцяють Порошенко та ЗеленськийПетро Порошенко дав два обіцянки з держуправління, а Володимир Зеленський обіцяє цілий ряд законопроектів і реформ.

Нардеп підкреслив, що Порошенко чекає опонента на будь-якому майданчику.

«Ми чекаємо опонента на будь-якому майданчику. На стадіоні - 14-го, на офіційні дебати НТКУ - 19 квітня. Ми можемо просто (провести, - ред.) ще якийсь раунд, якщо буде потреба - серед тижня», - повідомив Березенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня та 19 квітня на НСК «Олімпійський».

Тоді як шумен заявив, що готовий прийти 19 квітня.

У першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація, тобто до 3 червня.

Як відомо, країна обговорює кілька речей: можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи та стадіон. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: