Порядок денний Ради: зняття недоторканності з Березкіна та перейменування областей

Читать на русском
Депутати почнуть роботу із зоозахисних законопроектів, зокрема № 6598 щодо імплементації міжнародних угод для охорони тварин і рослин, а також № 7267 про реєстрацію та ідентифікації тварин.

Верховна Рада у вівторок, 20 листопада, розгляне подання генпрокурора на нардепа з групи «Воля народу» Станіслава Березкіна і перейменує Кіровоградську та Дніпропетровську області.

Про це свідчить план роботи ВРУ на 20 листопада, опублікований на сайті парламенту, передає «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 20-23 листопадаВерховна Рада цього четверга може приступити до розгляду в другому читанні державного бюджету на 2019 рік.

Депутати почнуть роботу із зоозахисних законопроектів, зокрема № 6598 щодо імплементації міжнародних угод для охорони тварин і рослин, а також № 7267 про реєстрацію та ідентифікації тварин.

Потім - подання генпрокурора на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт нардепа від «Свободи народу» Станіслава Березкіна. Крім того - ряд проектів для включення до порядку денного сесії, а також блок питань аграрної політики, зокрема проект про стимулювання створення та розвитку сімейних фермерських господарств.

О 16:00 народні обранці мають намір направити в Конституційний суд проекти законів про перейменування Кіровоградської області на Кропивницьку і Дніпропетровської - на Січеславську.

Потім планують розглянути проекти постанов про перейменування сіл Івано-Франківської, Черкаської та Харківської областей, зокрема міста Переяслав-Хмельницький Київської області. У плані роботи є законопроект про легалізацію детективної діяльності з пропозиціями президента.

Також на розгляді - проекти постанов про зміну в адміністративно-територіальний устрій, зміну і встановлення меж районів у Донецькій, Луганській, Тернопільській та Полтавській областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: