Рада підвищила штрафи за порушення термінів ввезення «євроблях»: як голосували нардепи

Читать на русском

Верховна Рада 8 листопада ухвалила закон «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України», який, зокрема, передбачає підвищення штрафів за порушення терміну перебування автомобілів на «єврономерах» в режимі транзиту.

За закон проголосували 245 парламентарів, проти – два (позафракційні Юрій Дерев'янко та Сергій Міщенко), утрималися – п'ять (Юрій Тимошенко, Владислав Голуб, Олександр Шевченко, Олександр Опанасенко та Сергій Євтушок).

Фракція «Блоку Петра Порошенка» дала 103 голоси на підтримку закону, фракція «Народного фронту» – 66, «Опозиційного блоку» – 22, «Самопомочі» – 13, «Відродження» – 19.

Крім того, за закон проголосували 14 позафракційних народних депутатів. Радикальна партія дала лише два голоси, більшість членів фракції не голосували. Фракція «Батьківщини» дала чотири голоси, «Воля народу» – два.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше Рада схвалила нову модель оподаткування для автомобілів на «єврономерах». Подивитись, як розподілилися голоси депутатів, можна на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: