Порядок денний Ради: діяльність детективів і штрафи за булінг

Читать на русском
Верховна Рада має намір розглянути соціальні питання і законопроект про детективну діяльність з пропозиціями президента у вівторок, 2 жовтня.

Верховна Рада має намір розглянути соціальні питання та законопроект про детективну діяльність із пропозиціями президента у вівторок, 2 жовтня.

Про це свідчить порядок деннний, опублікований на сайті парламенту, пише «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 2-5 жовтняВерховна Рада України цього тижня планує розглянути закон про мову та соціальні законопроекти.

Рада має намір почати роботу з кількох соціальних питань у другому читанні та зміни процедури екстрадиції затриманих в Україні. Для включення до порядку денного та ухвалення рішення в плані роботи варто проект засудження спроби зняти обмеження проти постійної делегації Російської Федерації в Парламентській асамблеї Ради Європи.

На розгляді в першому читанні варто законопроект про штрафи за булінг в школах. Повторно з пропозиціями президента планують розглянути законопроект про приватну детективну діяльність. Далі - постанови про перейменування сіл Івано-Франківської, Черкаської та Київської областей. Народні обранці мають намір врегулювати порядок оплати податків з ювелірних виробів.

Нарешті, проекти постанов про зміну в адміністративно-територіальному устрої, зміну й встановлення меж районів у Донецькій, Луганській і Полтавській області.

Раніше «Слово і Діло» розбиралось, які обіцянки цього місяця мають виконати політики. У депутатів їх найбільше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: