Наєв назвав найбільш напружені напрямки на Донбасі

Читать на русском
Бойовики більше 5 тисяч разів обстрілював позиції України. Найбільш напружена ситуація зараз на маріупольському напрямку.

Командувач операції Об'єднаних сил Сергій Наєв назвав найбільш напружені напрямки на Донбасі.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів у інтерв'ю ВВС Україна.

«Вибори» в ОРДЛО: що робити з Мінськими домовленостямиУ Кремлі вирішили призначити так звані вибори в ОРДЛО на 11 листопада. Це пряме порушення Мінських угод. Як реагувати Україні, міркували експерти

За словами Наєва, від початку проведення ООС (30 квітня цього року – ред.) кількість обстрілів з боку проросійських бойовиків значно зросла.

«Вони випробовували Об'єднані сили … Ворог більш ніж 5 тисяч разів обстрілював наші позиції, близько тисячі – із забороненої Мінськими угодами зброї. Найбільш напружена ситуація зараз на маріупольському напрямку. Періодично виникає напруга на горлівському напрямку та Світлодарській дузі», – повідомив він.

Нагадаємо, в Краматорську Донецької області з 31 жовтня до 1 листопада проводитиметься операція з протидії терористичним і диверсійним загрозам.

Раніше бойовики «ДНР/ЛНР» проголосили проведення так званих виборів «голів» і «депутатів парламентів» 11 листопада 2018 року.

Крім того, терористи призначили Дениса Пушиліна тимчасовим наступником убитого ватажка «ДНР» Олександра Захарченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: