У штабі ООС анонсували антидиверсійну «зачистку» Краматорська

Читать на русском
Прес-служба штабу Операції об'єднаних сил попередила жителів Краматорська Донецької області про проведення запланованої антидиверсійній операції, яка пройде 31 жовтня і 1 листопада.

Прес-служба штабу Операції об'єднаних сил попередила жителів Краматорська Донецької області про проведення запланованої антидиверсійній операції, яка пройде 31 жовтня та 1 листопада.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«У зв'язку з проведенням 31.10.2018 року та 1.11.2018 року превентивних заходів із протидії терористичним і диверсійним загрозам в місті Краматорськ Донецької області, командування Об'єднаних сил закликає жителів міста не залишати без необхідності свої будинки, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження із підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами тощо», - йдеться в повідомленні.

У разі необхідності переміщення по місту силовики просять обов'язково мати при собі документи, що засвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання) У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, в штабі просять негайно проінформувати представників СБУ та поліції в місті.

Нагадаємо, у вересні в Краматорську Донецької області поліцейські затримали чоловіків, які виробляли патрони на території магазину штор.

Раніше в Краматорську знову запустили опалювальний сезон.

Також відзначимо, в Краматорську було затримано двох бойовиків «ДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: