Українська розвідка розповіла, хто стоїть за ліквідацією Захарченка

Читать на русском
Українська розвідка вважає, що російські спецслужби продовжують зачищати лідерів псевдореспублік.
Вадим Скібіцький

За даними української розвідки, ватажка так званої «Донецької народної республіки» Олександра Захарченка ліквідували російські спецслужби.

Про це в ефірі «5 каналу» розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, в українській розвідці передбачали події по ліквідації Захарченко, оскільки всі одіозні лідери луганських і донецьких бойовиків були ліквідовані. Скібіцький додав, що ФСБ знищує можливих свідків російської агресії на Донбасі.

«Справді, за даними воєнної розвідки України, за знищенням Захарченка стоїть ФСБ. Зрозуміло, що вони ж будуть намагатися звинуватити українську сторону в проведенні, як вони називають терористичного акту, для того, щоб потім висувати нам якісь звинувачення. Але є достовірна інформація, що кафе «Сепар» тривалий час було під безпосереднім контролем ФСБ», – заявив представник розвідки.

Також він додав, що це кафе було повністю обладнане в оперативному плані під відео- і аудіофіксацію і тому ФСБ знала про всі заходи Захарченка.

Крім того, за словами Скібіцького, СБУ не змогла б закласти вибухівку в тому кафе, тому що воно повністю під контролем РФ.

Нагадаємо, журналіст вважає, що Захарченко не був реальною ціллю вибуху в окупованому Донецьку.

Раніше в ОРДО пройшли «зачистки» в зв'язку з ліквідацією ватажка «ДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: