Зведення штабу АТО 6 квітня: близько 30 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу 5 квітня російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати «великоднє перемир'я», здійснивши 27 обстрілів позицій українських захисників.

За минулу добу 5 квітня російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати «великоднє перемир'я», здійснивши 27 обстрілів позицій українських захисників.

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 квітняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 5 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Плани Кремля щодо Донбасу: до чого призведе «боснійсько-косовський» сценарійАмериканський щотижневий журнал Time у своєму нещодавньому випуску повідомив, що президент РФ під час свого нового терміну хотів би врегулювати проблему Донбасу. Про варіанти вирішення конфлікту розповіли експерти.

На луганському напрямку, грубо порушуючи Мінські домовленості, противник з заборонених 120-мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілював наші зміцнення поблизу Луганського. Крім цього, міномети калібру 82 мм агресор застосував по захисників Троїцького, а великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - в районі Новозванівки.

На донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів противник вів вогонь по захисникам Лебединського. 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську і стрілецьку зброю ворог застосував по захисникам Водяного. Також під вогонь з гранатометів і стрілецької зброї потрапили наші зміцнення поблизу Новотроїцького, Верхньоторецька, Авдіївки, Павлопіль і шахти «Бутівка», з великокаліберних кулеметів - Авдіївки і Невельського, а стрілецької зброї - Кам'янки, Новомихайлівки, Талаківки і Березового.

Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється нашими захисниками.

Як відомо, ЗСУ отримають американську зброю для захисту від снайперів.

Раніше президент Петро Порошенко назвав терміни завершення АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: