Порошенко назвав терміни завершення АТО

Читать на русском
Президент Петро Порошенко заявив, що АТО на Донбасі завершиться в травні 2018 року й буде переведена в інший військовий формат.

Президент Петро Порошенко заявив, що АТО на Донбасі завершиться в травні 2018 року й буде переведена в інший військовий формат.

Склянка наполовину повна/порожня. Скільки обіцянок президента залишаються невиконаними за рік до виборів?Скільки обіцянок ще має виконати президент за рік до виборів та чи вдалося Порошенку зробити так, щоб українці почали жити по-новому.

Про це Порошенко заявив у Вінниці на виступі на розширеній урядовій нараді з питань децентралізації та регіонального розвитку, в четвер, 5 квітня, передає «Слово і Діло».

«Дата завершення АТО буде в травні. Ми переходимо до іншого формату оборони країни відповідно до ухваленого закону, парламент підтримав мій законопроект про реінтеграцію Донбасу. Ми запроваджуємо абсолютно нові більш ефективні заходи із застосування збройних сил, розширення наших оборонних можливостей, і робимо це, тому що ми бачимо різке зростання рівня загрози на сході нашої країни. Порох потрібно тримати сухим», – заявив Порошенко.

Президент додав, що війна завершиться нашою перемогою.

Раніше Порошенко розповів, скільки дітей загинуло в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: