ЗСУ отримають американську зброю для захисту від снайперів

Читать на русском
Влада США заявила про плани запропонувати Україні снайперський пакет – оборонне озброєння, яке дозволить захищатися від снайперських пострілів для української армії.

Влада США заявила про плани запропонувати Україні снайперський пакет – оборонне озброєння, яке дозволить захищатися від снайперських пострілів для української армії.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив сенатор Роберт Портман на прес-конференції в Києві, передає в четвер, 5 квітня, ZN.UA.

Javelin США проти Путіна: що визначить долю Донбасу в 2018 роціДерждеп схвалив поставки летальної зброї для України, а в Києві тим часом політики закликають змінити мінський формат. Про перспективи для Донбасу цього року розповіли експерти.

За словами сенатора, США мають намір запропонувати снайперський пакет для України.

«Вчора на Донбасі я побачив, що українських військових досі вбивають, у тому числі й снайперськими пострілами. Зараз проходять доповнення в законодавстві США, які дозволять нам запропонувати снайперський пакет для України – це оборонне озброєння, яке дозволить захищатися від снайперських пострілів українській армії», – повідомив Портман.

Він також зазначив, що українська армія наблизилася до стандартів НАТО.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2017 року стало відомо, що президент США Дональд Трамп санкціонував постачання Україні протитанкових озброєнь, у тому числі й комплексів Javelin.

Як повідомлялося раніше, міністр оборони Степан Полторак заявив, що американські переносні протитанкові ракетні комплекси Javelin Україна отримає вчасно, коли все буде готово для цього.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: