Лапа розповів, чому в школах масово труяться діти

Читать на русском
Мораторій на перевірки бізнесу, що діє в Україні із 2014 року, є вагомою причиною збільшення кількості харчових отруєнь у закладах освіти

Мораторій на перевірки бізнесу, що діє в Україні із 2014 року, є вагомою причиною збільшення кількості харчових отруєнь у закладах освіти.

Про це повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, пише «Слово і Діло».

Лапа зазначив, що протягом двох останніх років в Україні фіксується збільшення випадків харчових отруєнь людей.

Одна з причин — відсутність реєстрації виробничих потужностей. Як наслідок — контролери не можуть перевірити дотримання вимог під час виробництва харчових продуктів.

«Не менш вагомою причиною збільшення фіксації харчових отруєнь було і введення мораторію на перевірки», — повідомив очільник Держпродспоживслужби.

Як мери піклуються про школи та школярів?До початку нового навчального року наші аналітики відстежили, як виконують свої обіцянки щодо облаштування шкіл та шкільного побуту мери великих міст України.

Лапа переконаний, що заклади освіти повинні бути під постійним контролем його відомства — як плановим, так і позаплановим.

Нагадаємо, Верховна Рада продовжила дію мораторію на перевірки малого і середнього бізнесу до 2019 року.

Тим часом у Дніпрі закрили школи через грип.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: