Попри обіцянку Бриченка, школярам у Новому Бузі доведеться мерзнути

Читать на русском
Народний депутат Бриченко пообіцяв домогтися коштів на утеплення школи в Новому Бузі, але в районній адміністрації нічого про це не чули.
Ілюстративне фото

«Слово і Діло» підловило чергового народного депутата на невиконанні обіцянки. Йдеться про Ігоря Бриченка та його зобов’язання залучити додаткове фінансування для утеплення Новобузької загальноосвітньої школи №1.

Його аналітики порталу зафіксували 28 лютого 2017 року.

«Депутат Новобузької міськради Олександр Киявновський звернув увагу на необхідність додаткового фінансування робіт з утеплення ЗОШ №1, проект цих робіт виготовляється за сприяння райдержадміністрації … Всі порушені сьогодні питання як від громадян, так і представників влади будуть взяті мною під особистий контроль та поступово вирішуватися», – написав тоді Бриченко в своєму Facebook.

Аналітики «Слова і Діла» вирішили поцікавитися, як виконується обіцянка. На жаль, ознак її реалізації ми не виявили.

2 листопада портал отримав відповідь на свій запит із Новобузької міської ради, яким нам повідомили, що питанням фінансування школи займається районна адміністрація. В районній же адміністрації «Слову і Ділу» заявили, що в 2017 році додаткові кошти для утеплення Новобузької школи №1 не виділялися. Також не надходили гроші й від самого депутата.

Таким чином, іще одна обіцянка Бриченка отримує статус «не виконано». Загалом у його досьє 38 обіцянок, 19 з яких провалені. В рейтингу відповідальності народних депутатів він на 201-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: