Нові комтарифи: що подешевшає

Читать на русском
У середу, 29 листопада, набули чинності нові тарифи на тепло, холодну воду та гарячу воду. Йдеться про 17 постанов НКРЕКП.

У середу, 29 листопада, набрали чинності нові тарифи на тепло, холодну воду та гарячу воду.

Відповідні постанови Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), опубліковані в газеті «Урядовий кур’єр», передає «Слово і Діло».

Йдеться про 17 постанов НКРЕКП, якими регулюються комунальні тарифи на постачання холодної води та водовідведення обласними та міськими водоканалами, а також тарифи на теплову енергію та гаряче водопостачання для компаній, які генерують і постачають тепло та гарячу воду.

Регулятор оновив структуру тарифів для енергогенеруючих компаній та компаній-потачальників.

Зокрема тарифи на холодну воду в Києві знизилися.

Нарахування субсидій: які правила діятимуть під час опалювального сезону 2017/2018Схематично зобразили для вас все, що потрібно знати про нарахування субсидій на прийдешній опалювальний сезон.

«Приватному акціонерному товариству «Акціонерна компанія «Київводоканал» зі структурою, наведеною в додатку 51 до цієї постанови: тариф на послугу з централізованого постачання холодної води — 6,90 грн за 1 куб. м (без податку на додану вартість); тариф на послугу з централізованого водовідведення — 6,01 грн за 1 куб. м (без податку на додану вартість)», - йдеться у документі.

Нагадаємо, згідно чинної постанови НКРЕКП №551 від 26.04.2017 нарізі у Києві вартість централізованого постачання холодної води без ПДВ - 7, 03 грн за 1 куб. м. А водовідведення - 6-13 грн за 1 куб. м.

Раніше повідомлялося, що пеня за кожний день прострочення оплати після дати, до якої мають бути оплачені житлово-комунальні послуги, запроваджується з 1 січня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: