Доступна «комуналка»: як нардеп Богдан виконує обіцянку знизити тарифи

Читать на русском
Народний депутат-мажоритарник із Полтавської області Руслан Богдан, який перед виборами обіцяв знизити драконівські тарифи, досі нічого для цього не зробив.

«Слово і Діло» продовжує відслідковувати, як народний депутат-мажоритарник із Полтавської області Руслан Богдан виконує свою передвиборчу програму.

Зокрема, йдеться про пункт його програми, в якому йдеться про зниження тарифів на житлово-комунальні послуги, зафіксований напередодні виборів у окрузі №151 із центром у Лохвиці.

«Привести вартість газу та електроенергії для потреб населення до реальних, а не вбивчих для простих людей цін», – ішлося в одному з пунктів програми.

13 квітня 2017 року Верховна Рада ухвалила проект закону №4493 «Про ринок електричної енергії України». Народний депутат України Руслан Богдан проголосував проти цього рішення. На цьому активність народного депутата в питанні тарифоутворення закінчуються.

Поки що ця обіцянка має статус «у процесі виконання». Рівень відповідальності Руслана Богдана на сьогодні складає всього 11%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: