У Києві змінилися тарифи на гарячу воду та опалення

Читать на русском
Як зазначається в рішення НКРЕКП, зниження тарифів пов'язане зі зниженням зазначених у тарифах витрат Київенерго на інвестиційні програми на 156,67 млн ​​грн.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, знизила тариф «Київенерго» на централізоване гаряче водопостачання для населення на 4,5%, а також на 2% знизила ставку тарифу на опалення.

Відповідні постанови комісія ухвалила на черговому засіданні, передає «Слово і Діло».

Так, тарифи для «Київенерго» на послугу з централізованого постачання населення гарячої води встановлені на рівні 80,62 грн за кубометр із рушникосушаркою та 74,53 грн за кубометр без рушникосушарки.

Підготовка до опалювального сезону 2017/2018 у цифрах і фактахВ уряді запевняють про готовність до опалювального сезону. «Слово і Діло» показує, скільки накопичено енергоресурсів і у що вони стали державі.

Тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб компаній, які керують багатоквартирними будинками, встановлені на рівні 65,2 грн за кубометр із рушникосушаркою та 60,29 грн за кубометр без рушникосушарки.

Крім цього, комісія встановила для «Київенерго» тарифи на послугу з централізованого опалення для споживачів за наявності квартирного або будинкового лічильника на рівні 1385,83 грн/Гкал і 31,55 грн за квадратний метр опалювальної площі на місяць для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку.

Гройсман запевняє, що газ для населення не подорожчаєСказано 27 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нові тарифи набудуть чинності з дня, наступного після дня ​​опублікування постанови в офіційній газеті «Урядовий кур'єр».

Як зазначається в рішення НКРЕКП, зниження тарифів пов'язане зі зниженням зазначених у тарифах витрат «Київенерго» на інвестиційні програми на 156,67 млн ​​грн.

Раніше повідомлялося, що Україна запропонує МВФ нову формулу ціни газу для населення.

Відзначимо, 2 жовтня в уряді заявили про подорожчання комуналки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: