Доба в АТО: загинули п'ятеро українських воїнів, четверо отримали поранення

Читать на русском
Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, однак контрольованою українською армією. Незважаючи на загальне зниження кількості обстрілів, дотримання режиму припинення вогню немає.

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, однак контрольованою українською армією. Незважаючи на загальне зниження кількості обстрілів, дотримання режиму припинення вогню немає.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Військові давали бойовикам «адекватну відповідь» – штаб АТОНезаконні збройні формування в зоні АТО на Донбасі з початку доби за станом на 18:00 23 листопада 7 разів порушили режим припинення вогню, українські військові давали бойовикам «адекватну відповідь».

Протягом минулої доби на луганському напрямку гаряче було на підступах до Кримського. Там відбулося зіткнення, яке тривало близько восьми годин. Український бійцями було знищено чотирьох окупантів, ще п'ятеро - поранені. На жаль, загинули і чотири наших героя, ще двоє були поранені. Крім того, російсько-терористичні війська обстрілювали оборонні укріплення сил АТО у Кримського з 82-мм мінометів, і легкого піхотного озброєння. Зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів противник турбував захисників Новоалександровки, а на Світлодарськ дузі під гранатометний вогонь потрапили захисники Луганського.

На донецькому напрямку гаряче було на Приазов'ї. Там російські найманці випустили понад два десятки хв різних калібрів. Озброєння БМП, гранатомети і стрілецьку зброю вони застосували поблизу Павлопіль, а у Водяного незаконні збройні формування вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Загалом за минулу добу на всій лінії зіткнення зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку супротивника, в тому числі одне бойове зіткнення. Майже в кожному випадку військовослужбовці Збройних Сил України відповідали противнику прицільним вогнем.

На жаль, за минулу добу загинули п'ять українських військових, ще чотири - отримали поранення. Стан здоров'я одного військовослужбовця важкий, трьох - задовільний.

Як повідомлялося, раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що збройні сили готові вживати заходів у разі загострення ситуації на луганському напрямку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: