Військові давали бойовикам «адекватну відповідь» – штаб АТО

Читать на русском
Незаконні збройні формування в зоні АТО на Донбасі з початку доби за станом на 18:00 23 листопада 7 разів порушили режим припинення вогню, українські військові давали бойовикам «адекватну відповідь».

Незаконні збройні формування в зоні АТО на Донбасі з початку доби за станом на 18:00 23 листопада 7 разів порушили режим припинення вогню, українські військові давали бойовикам «адекватну відповідь».

Про це повідомили в штабі АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 23 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 23 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом сьогоднішнього дня (23 листопада, - ред.) російсько-окупаційні війська продовжували обстріл позицій Збройних сил України в тому числі і зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями», - сказано у зведенні прес-центр штабу АТО.

Обмін полоненими на Донбасі: яку гру веде РФ та в чому хитрість ПутінаУ питанні обміну полоненими несподівано з'явилися зрушення. Ба більше, Путін особисто провів розмову з ватажками бойовиків, а ЗМІ вже пишуть, що списки узгоджені. В чому хитрість Кремля, розбиралися експерти.

На луганському напрямку протягом дня бойовики декілька разів обстрілювали оборонні укріплення сил АТО у Кримського з 82-мм гранатометів і легкого піхотного озброєння. На Світлодарській дузі під гранатометний вогонь потрапили позиції сил АТО біля Луганського.

На донецькому напрямку, зокрема на Приазов'ї, бойовики відкривали вогонь із різних типів зброї, включаючи 120-мм поблизу Павлопіля, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - неподалік Водяного.

«Всього від півночі російсько-окупаційні війська 7 разів порушили перемир'я. У більш ніж половині випадків захисники батьківщини давали окупантам адекватну відповідь», - сказано в звіті.

Раніше повідомлялося, що ВСУ привели в бойову готовність резервні сили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: