Справу про вбивство в Києві ветерана АТО передали до суду

Читать на русском
Київська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця Києва, якого підозрюють у вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника.

Київська місцева прокуратура №10 скерувала до суду обвинувальний акт щодо 58-річного мешканця Києва, якого підозрюють у навмисному вбивстві 57-річного ветерана АТО.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури, передає «Слово і Діло».

За результатом досудового розслідування обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) скерований до Шевченківського районного суду Києва для розгляду по суті.

У прокуратурі нагадують, що за вчинене зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, злочин стався 22 червня 2017 року на вулиці Ярославів Вал неподалік станції метро «Золоті ворота». Загинув голова Спілки мігрантів України, ветеран АТО Сергій Олійник. За попередньою інформацією поліції, конфлікт виник через гру вуличного музиканта – сина загиблого – у сквері.

Під час конфлікту зловмисник завдав потерпілому смертельного ножового порання в площину грудної клітини. Після цього намагався втекти з місця події та знищити речові докази, але був за гарячими слідами затриманий правоохоронцями. Підозрюваному був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: