У штабі АТО повідомили про тривожну ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Незаконні збройні формування з початку доби 2 рази порушили режим тиші в зоні проведення АТО, обидва випадки були зафіксовані на луганському напрямку.

Незаконні збройні формування з початку доби 2 рази порушили режим тиші в зоні проведення АТО, обидва випадки були зафіксовані на луганському напрямку.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 22 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 22 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Із півночі в районі проведення АТО зафіксовано 2 обстріли оборонних укріплень українських захисників. Обидва порушення режиму тиші сталися на луганському напрямку», - йдеться у зведенні штабу станом на 18.00 22 листопада.

Обмін полоненими на Донбасі: яку гру веде РФ та в чому хитрість ПутінаУ питанні обміну полоненими несподівано з'явилися зрушення. Ба більше, Путін особисто провів розмову з ватажками бойовиків, а ЗМІ вже пишуть, що списки узгоджені. В чому хитрість Кремля, розбиралися експерти.

Так, до опівдня противник із гранатометів обстріляв підступи до Катеринівки, а в післяобідню пору з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї стріляв по захисникам Кримського.

У цілому ситуація в зоні АТО залишається «тривожною і нестабільною», констатує штаб.

Раніше стало відомо, що ЗСУ готові до загострення на луганському напрямку.

Нагадаємо також, РФ випробовує на Донбасі радіолокаційний комплекс.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: