Доба в АТО: поранено трьох українських воїнів

Читать на русском
За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжували порушувати режим тиші і вели прицільні обстріли позицій ЗСУ. Троє українських воїнів отримали поранення і бойові травми.

Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушувати режим тиші та вели прицільні обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема й зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку ворог зі 120-мм мінометів вів вогонь по оборонних укріпленнях українських захисників біля Троїцького. У вечірню пору обстріляно опорні пункти сил АТО біля Катеринівки, Новоолександрівки та Лобачевого. Із застосуванням озброєння БМП і великокаліберних кулеметів проросійські бойовики порушували перемир’я у передмісті Попасної. Зі стрілецької зброї турбували наших оборонців поблизу Луганського.

На донецькому напрямку противник вів мінометний вогонь у районі Павлополя. На підступах до Авдіївки та Кам’янки незаконні збройні формування обстрілювали наші оборонні укріплення з гранатометів і легкого піхотного озброєння.

Загалом за минулу добу на всій лінії зіткнення противник здійснив 12 прицільних обстрілів наших позицій. У відповідь українські військовослужбовці 9 разів придушували вогневу активність окупанта із зброї не забороненої Мінськими домовленостями.

У результаті ворожих обстрілів двох військовослужбовців сил АТО поранено, ще один отримав бойову травму.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що збройні сили готові вживати заходів в разі загострення ситуації на луганському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: